Proiectele Noastre

Prin proiectele sale…

UNYARo promovează valorile Organizației Națiunilor Unite, încurajează participarea activă a tinerilor în societatea civilă, sprijină dezvoltarea interesului tinerilor către mediul academic, îmbunătăţind şi consolidând cunoştinţele acestora. Proiectele Asociaţiei pot cuprinde între 30 şi 200 de participanţi în funcţie de natura şi configuraţia acestora şi au reunit până în acest moment tineri din toată lumea. Deși cu o existență de relativ scurtă durată, Asociația a dezvoltat un număr impresionant de proiecte:

Conferința BISMUN

Conferința BISMUN 2019 (cu titlu complet Bucharest International Student Model United Nations 2019) este o simulare academică a unor organe din cadrul Organizației Națiunilor Unite, desfășurată în limba engleză și organizată de către Asociația Tineretul ONU din România. Aceasta va avea loc în perioada 27 martie-1 aprilie 2019 în București. La eveniment vor lua parte un număr de 200 de tineri, din România și din alte țări.
Vezi website-ul Conferinței!

Conferința Academică

Conferinţă academică internaţională pentru studenţi cu finalitatea posibilităţii publicării lucrărilor acestora în reviste de specialitate – 4 ediţii până în prezent (2011-2014), organizată la sfârşitul lunii octombrie sau noiembrie.

Vezi website-ul Conferinței!

MOOT Courts

Concurs de procese simulate ale Curţilor Internaţionale de Justiţie (e.g. CIJ, CJUE, CEDO) – 6 ediţii până în prezent (2010-2018), organizată la începutul lunii decembrie.

Vezi website-ul Evenimentului!

Școala de Vară pe Diplomație

Eveniment organizat sub formă de workshop-uri, prelegeri şi dezbateri fundamentate într-o tematică generală consistentă cu valorile ONU – 8 ediţii până în prezent (2010-2018), organizată la sfârşitul lunii iulie.

Vezi website-ul Proiectului!